Деян Донков се е променил из основи и буквално не изпуска ръката на бременната си половинка Радина Кърджилова.

Репортер на „Всеки ден" забеляза арт двойката на ул. „Пиротска" в посока Женския пазар в столицата. Бъдещата майка се е разхубавила неимоверно, а актьорът е побелял и се е състарил.

Радина, която очаква първото си дете, не е качила много кила, но коремът й вече се вижда отдалече. Актрисата щъкаше из София в тъмен гащеризон, дегизирана с шапка, за да не я разпознават, и без никакъв грим по лицето си. Деян изглеждаше доста зле - с дълга коса, брадясал и видимо състарен. Той обаче наистина бди като орлица над половинката си и следи да не падне и косъм от главата й.

Актьорите са заедно от 5 години и чакат син в края на юни или началото на юли.



Именно в началото на лятото актрисата от театър „Българска армия" ще навърши 30 години. Тя приемала като знак, че терминът й почти съвпада с рождения й ден на 17 юни. Ако за Кърджилова това е първо бебе, то за Донков ще е втори син. Той има 10-годишно дете от връзката си с актрисата Анастасия Ингилизова. Мъникът носи името на известния си татко, а как ще се казва новото бебе, никой не знае. Най-много предположения са за Христо - на таткото на Радина.

Снимки: Всеки ден