Типично по български Деян Донков и Радина Кърджилова обичат да си бистрят отношенията, когато са на маса и под въздействието на алкохол.

Папараците на „Поверително от Н.Л." ги хванаха, докато подпийнали, тийн идолите от Народния театър се опитват да изкарат една спокойна семейна вечеря в кръчма, при това в компанията на Гергана - майката на Радина. Както винаги - успяват да се скарат, пише ''Всеки ден''.

Папараците погват Деян от изхода на национална телевизия, откъдето с бясна скорост той отпрашва към центъра на София, минавайки през Цариградско шосе. Актьорът бунтар обаче очевидно е такъв и на пътя, тъй като по равния асфалт той натиска педала на газта повече от разрешеното и фучи с над 110 километра в час, вместо с позволените едва 80. Любителят на високите скорости се оказва късметлия, тъй като въпреки натоварения час полиция не се изправя на пътя му и с малкия си спортен автомобил той яростно гази закона. След няколко минути Донков вече паркира на малкия паркинг пред жилището му в центъра на София.



Деян се запътва към столичен ресторант, където оказва се, бъдещата му тъща Гергана, и щерка й Радина го очакват. Още с появата на актьора сервитьорът носи бутилка червено вино и чаши с лимонче. Уютната семейна вечеря обаче не трае дълго, тъй като триото си спретва свада, която полива с обилно количество алкохол. По мимиките и жестовете на присъстващите на масата става ясно, че разговорът буксува и се стига до там, че майката на Радина започва да гълчи евентуалния си зет, размахвайки пръст пред лицето му.

Какво е породило кавгата, само можем да гадаем. Слава Богу, поне пред майка й, Деян не й посяга.
След като страстите на масата се поуспокояват започва поредната емоционална препирня - кой да плати сметката. В крайна сметка побеждава кредитната карта на Донков, който за да не остава аванта на заведението, грабва недоизпитата бутилка с вино под ръка.

На раздяла пред заведението Деян не постъпва никак кавалерски, макар на сцената да играе Дон Жуан. Вместо да ги изпрати, театралът без да му мигне окото зарязва Радина, взема си бързо довиждане с двете дами, оставяйки ги да се прибират сами в малките часове на нощта. Прегърнала майка си, Радина я изпраща до стоянката с такситата, където жената потегля към дома си.