„Диана  Експрес е вече на сцената!” - така възкликна Митко Щерев пред публиката, събрала се на концерта за медии и приятели в Studio 5, на 5 март.

С това събитие Митко Щерев, Илия Ангелов, Живко Топалов, Бисер Йосифов и Александър Георгиев оповестиха официално завръщането на „Диана Експрес”. Концертът беше поздрав и към всички, които през годините са били близо до тях и са обичали тяхната музика.

Атмосферата в заведението беше изпълнена с емоции, очаквания и невероятна симпатия към музикантите. Всяка тяхна песен се очакваше с трепет и вълнение. Под бурните аплодисменти на препълнената зала, „Диана Експрес” изпълниха незабравимите си хитове: „Блус за двама”, „Две праскови и две череши”, „Утре”, „Влюбено сърце”, „Душа”, „Есен”, „Северина”, „Минавам на червена светлина” и др.

След последното парче, хората станаха на крака и започнаха да викат „Още! Още! Още!”... „Това е само началото, очаквайте още!”- отговори Митко Щерев и групата изпълни бис за развълнуваните си почитатели.

Музикантите обещаха, че скоро ще зарадват всички свои фенове с нови участия, концерти и авторски парчета. Групата планира да организира национално турне, юбилеен концерт, както и различни специални проекти като „Най-доброто от Диана Експрес”- всичките те, посветени на почитателите на хубавата българска музика.