Дама в обществото и истинска мръсница в леглото е точната фраза, която най-добре описва популярната водеща Диана Любенова.

Репортерката, която в момента заработва за БТВ, е истинска скрита лимонка и привидно благото й излъчване крие същината й на незадоволима нимфоманка, разкриват източници, пише в. "Всеки ден".

Самата Диана никога не е криела афинитета си към секса и креватните забавления, още повече че кариерата й започва като водещ на легендарното еротично предаване "Нощен магазин" във фалиралата вече кабеларка "7 дни" в края на 90-те.



Още тогава тя не се притеснява от голотата и докато в страната и медиите царуват табута, с лекота си сваля дрехите и говори открито за най-удобните секс пози, ползите от изневярата и трудностите по време на сношение с голям член.

В бурната си младост Любенова е известна като една от най-големите нимфоманки сред столичните бръмчалки.

В началото на новия век бившата водеща на "Секс игри, ах" била пълен противник на моногамните връзки и рядко й се случвало да практикува секс с един-единствен партньор.



Освен стандартните тройки тя опитвала какво ли още не, като най-голямата й оргия се състояла през 2003 година в президентския апартамент на лъскав хотел в Сандански.

Мълвата разказва как Диана прекарала нощта с 5 мъжаги вкупом, чиито сили на сутринта буквално били изцедени, докато сексапилната брюнетка искала още и още.