Диана Найденова неочаквано е била уволнена от Нова телевизия, а рубриката й "Карай направо" е свалена от ефир, пише "Уикенд", позовавайки се на нейни колеги. Кадрилът, както вече информира БЛИЦ, станал миналия петък.

Журналистката твърди в първите си изявления, че е имала нужда от промяна и почивка, но всъщност причината за напускането й е малко по-различна, издават запознати.

Оказва се, че тя се изпокарала жестоко с шефката си Дарина Сарелска, а сблъсъкът помежду им завършил със светкавичното уволнение на водещата. Точно за 15 минути директорката на новините взела решението да изгони устатата Диана, която гневно напуснала и затръшнала вратата след себе си. "Като не е доволна, да се маха", гневяла се Сарелска по адрес на журналистката, твърди "Уикенд".



Към момента телевизията мълчи за истинската причина "Карай направо" да изчезне от програмата тихомълком. Както изглежда, конфликтите съпътстват Найденова, защото преди време тя напусна със скандал и предаването "Всяка Неделя" само след две издания. Водещата успя да се изпокара не само с Кеворк Кеворкян, но и с Росен Петров, както и с Евтим Милошев, и през годините смени няколко телевизии.