Журналистката Диана Найденова показа новото си гадже Мирослав за първи път на представлението на „Цирк дьо солей" в събота следобед в зала „Арена Армеец".

Мадам „Челюсти" бе здраво гушната в едрия висок мъж, когото не изпускаше от поглед, пише ''Всеки ден''.

Тя очевидно все още не се е възстановила от тежкия вирус, който стана причина да слезе от екран, защото бе екипирана в дебело зимно яке с качулка и дълги панталони, въпреки че в залата бе доста топло. Само преди седмица устатата журналистка призна, че смята да се омъжи за избраника си, с когото сега прекарва цялото си време. Щастието бе изписано на лицето й по време на цялото представление, което продължи точно два часа с двадесет минути антракт. Снимането през цялото време бе забранено, което осигури на Диана необходимата доза дискретност.

Целият светски елит се изсипа в залата да гледа уникалното шоу, чието последно представление бе вчера. То обаче категорично не бе предназначено за малки деца, затова родители като бившия заместник-министър на премиера Пламен Орешарски по време на кабинета „Станишев" Красимир Катев се чудеха как да обуздаят малките са наследници, които не разбираха много от ставащото на сцената.

Далеч по-мъдро постъпи програмната директорка на БНТ Севда Шишманова, която бе довела племенницата си. Красивата тийнейджърка с интерес наблюдаваше спектакъла, натоварен със сериозна символика, и обсъждаше с леля си невероятните хрумвания. Младата слаба дама е дъщеря на брата на Севда, която няма собствени деца, затова посвещава цялото си свободно време на племенниците си.

Шоуто на интернационалната трупа не е обичаен цирк с животни, а невероятно шоу за над 3 млн. долара. Само програмата на представлението струва 20 лева, затова повече от ВИП персоните се лишиха от нея. Въпреки цената на билетите до 110 лв. опашки пред касата на „Арена Армеец" се виеха през целия уикенд.