Водещата Диана Найденова си тръгна от предаването “Всяка неделя“ по Нова тв, след като беше част от две издания на запазената марка на Кеворк Кеворкян.

“Напуснах още след второто издание, ужасена от начина, по който господин Кеворкян общува не само с мен, а и с целия екип“, обясни тя пред “Труд“. Според нея за водещия “чуждото мнение е неприемливо“.

„Не е случайно, че след завръщането си на екран в ефира на Нова тв, всички колеги, които бяха поканени да му партнират, си тръгнаха от пропитата с неуважение и надменност обстановка“, допълни Найденова.

Самата тя беше поканена от Кеворкян да прави рубриката си “Челюсти“ и се появи във “Всяка неделя“ на 27 октомври, напомнят от "Дарик".

Преди да се присъедини към екипа на “Всяка неделя“, Найденова беше в дълга почивка, след като водеше предаване в ТВ7. По-рано беше част от екипа на “Нека говорят“ по Би Ти Ви, както и от “Дарик радио“.

Това не е първата дама, с която Кеворкян работи след възраждането на предаването си по Нова тв преди повече от година. Още съвсем в началото за известно време част от екипа му беше и водещата на новините по Нова тв Даниела Тренчева, но тя тихомълком се оттегли.