Диана Найденова може да смени попрището си и да започне да работи в друга сфера, различна от журналистиката, а може да стане и програмен директор на "Канал 3" наесен.

Още не е сигурно как ще продължи кариерата на популярната журналистка от Дарик радио.

Знае се само, че тя няма да се връща в Тв 7 и да води "Челюсти" там.

Потвърди го и изпълнителният директор на медията Николай Бареков, който също напуска поста си от 1 септември, за да се занимава с политика.

Найденова ще оглави Канал 3, като заеме мястото на Сашо Диков, написа в. "168 часа" в последния си брой. "Няма да ставам програмен директор на тази телевизия", опроверга журналистката.

"Нито потвърждаваме, нито отричаме. Засега преговаряме с много хора. Нормално е като си имал голямо име и като шеф, и като журналист, да търсиш някой достоен, който може да го замести", каза Кеворк Марашлян. Той е изпълнителен директор на "Медийна инвестиционна организация" - компанията собственик на Канал 3.

Самата Найденова обясни, че има няколко предложения и идеи за предавания, но тепърва предстои да ги обсъжда. В момента е в отпуск и е извън София.

Друго известно лице ще стане водещ в Тв 7 тази есен. Това е бившата депутатка и манекенка Юлиана Дончева. Тя ще води предаването "Пряка демокрация", в което голямо участие имат и зрителите.

Иван Гарелов също ще излезе в ефира със своя рубрика, в която тв време ще има и журналистката Елена Йончева. През юни и юли той заместваше като водещ Найденова в "Челюсти", тъй като тя беше болна. Сега няма да прави същото предаване, а своя авторско.