Дичо е първият участник в „Музикална академия", на който продуцентите наложиха глоба за неспазване на вътрешния ред.

Той е отнесъл санкцията в размер на 10 000 лева за това, че е закъснял с повече от 5 часа и не се е прибрал веднага в Къщата, след участие навън.

Дичо вече имал няколко предупреждения да се прибира навреме след концертите си извън академията, тъй като редовно закъснявал.

На елиминациите днес Дичо, Етиен и Мария Драгнева ще се изправят един срещу друг. Бившият вокал на Д2 бе посочен от Етиен да се яви на елиминационния концерт, пише ''Всеки ден''. Той ще се състезава с песента на Роби Уилямс "Ангели", за която ще му партнира Поли Генова. Втората песен, която е подготвил е „Не мога да спра да те обичам" на Д2.  Етиен избра да изпее „Светът е за двама" на Орлин Горанов в компанията на Кичка и Стенли, а второто му изпълнение е авторската му „Шма Исраел".

Хубавата Мария ще има подкрепата на Георги и Прея за песен на Уитни Хюстън, а за втора песен е избрала Алийша Кийс.

Вече има сформирани два лагера- Кичка и Стенли срещу Етиен. Естрадната звезда и бунтарят Стенли приемат с насмешка многочасовите репетиции на Етиен. Шегуват се че „вие като чакал" и го оприличават с разнообразни герои.

От своя страна той е под голямо напрежение, защото това е трета поредна номинация за елиминиране. Етиен усеща нетърпимостта от страна на колегите си и се опитва да намира разбиране при по-младите изпълнители. В разговор с Мария той сподели, че усеща как от отбора на легендите го коментират негативно, докато той репетира и това го натъжавало.