27-годишният Даниел Делчев става популярен от риалити шоуто "Биг Брадър 4", въпреки че не пребивава дълго в Къщата. Той е пребит от съквартиранта си Данаил, заканва се да го съди, по-късно се отказва от дело.

Дидо е роден в Сливенския затвор и е израснал по домове за сираци. В момента развива бизнес като строителен предприемач.

- Дидо, говори се, че Алексей Петров, който скоро излезе от ареста, ти е помагал през годините финансово. Какви са отношенията ви и кога се запознахте?
- С Алексей се запознахме преди две години, той беше гледал интервюто ми при Венета Райкова. Тогава той се трогнал от моята история, особено как в град Чирпан са ме изнасилвали в продължение на 8 месеца и как съм постигнал всичко това сам. Той ме намери и поиска да се видим. Впоследствие той ме подкрепи в организирането на протести срещу високите лихви на банките. Той беше започнал да ме подпомага в реализирането и на други мои бизнес идеи, но междувременно го вкараха в затвора. Нищо, животът продължава. Ние пак ще се видим с него и ще продължим с реализацията на нашите идеи!...

- Скоро се сби и със Супер Бианка в градския транспорт, но така и не разбрахме защо го направи – за да не те видят, че се возиш в трамвая или заради нещо друго?!
- Заради самото предаване на Иван и Андрей не исках да давам интервю. Знаех, че тя работи за тях, не поисках да ме снима и затова малко се скарахме.

- Коментирал си, че си се договарял с Иван от Шоуто на Иван&Андрей, но после сте се разминали и си му сърдит, защо?
- Имах уговорка с Иван да правим един проект, но впоследствие Иван се отметна и затова реших да не им давам интервю.Това стана една седмица преди да се срещна с Бианка и му бях много ядосан, а впоследствие си го изкарах на нея.

- Ти си роден в Сливенския затвор, тогава майка ти е пребивавала там за незаконни сделки, измами, притежаване на оръжие и наркотици. Колко време след раждането си прекарал там?!
- Една година и 4 месеца. Това ми е казала майка ми.

- Тя е лежала в една килия с майката на Азис дълго време – сигурно ти е споделяла нещо повече за нея?!
- Тя не обича да разказва за затвора и с кого е лежала. Но ми е споделяла, че е била заедно с майката на Азис - Гергина.

- Споделял си, че Иво Карамански е бил любовник на майка ти, той не можеше ли да й помогне с нещо, когато е била в затвора, или това се е случило преди това?!
- Да, тя ми е казвала, че е била любовница на Иво Карамански в продължение на една година и половина през 1989 и 1990 година.

- Имала е някаква връзка и с Филип Найденов-Фатик, на каква основа са били взаимоотношенията им, или това са само легенди?!
- Да, имала е връзка, но не знам какво точно е работила с него.

- Да не би и баща ти да е бил някой от тези знакови крими фигури, или и ти не знаеш?!
- И аз самият не знам кой е баща ми, но със сигурност знам, че е някакъв арабин, на който са му викали Али - Химика. Само това знам за баща си досега.

- След като майка ти излиза от Сливенския затвор, заживяхте ли заедно с нея, или се наложи да отидеш в Дом за сираци?!
- Тя ме изостави в Дом за сираци.

- Израснал си по сиропиталища, сигурно си се нагледал на много извращения там, какво се наложи да изтърпиш?!
- Побоища, насилие, извращения - главно от страна на по-големите ученици и учители.

- Скоро почина сестра ти съвсем млада. Около нея също имаше драма, каква беше тя?
- Сестра ми, Десислава Анкова Запрянова беше много хубав човек. През 2005 г. се разболя от туберкулоза. Плащах за лечението й в най-добрите болници в страната. За съжаление получи усложнения от болестта. През март 2010 г. й направиха операция в Клиниката за белодробни заболявания в Стара Загора. Почина от лекарска грешка на 20 май 2010 г.

- Ти беше първият изгонен от къщата на „Биг Брадър 4” за побой – защо позволи да те бият така жестоко пред камерите, а продуцентите всъщност си направиха шоуто за ваша сметка?!
- Заради манипулациите на продуцентите! Те са ни манипулирали от самото начало, като са дали на „съквартиранта” ми Данаил Панчев мисията да скара двама човека от самолета, но аз не съм знаел, че са му дали мисия, и от там започва отварянето на кутията на Пандора и впоследствие се стига до бой, който аз отнесох май.

- Защо беше решил да съдиш Данаил, след като се знае, че продуцентите носят отговорността, а договорите, които подписвате, ги правят недосегаеми и вие сте си виновни за избора?!
- Следвайки съветите на моите адвокати, от които после се отказах, трябваше да съдя Панчев. Отказах се от тази идея, защото разбрах, че и двамата сме били манипулирани. Между другото, искам да го поздравя - преди 8-9 месеца му се роди бебе, да му е живо и здраво!

- Сега къде живееш и с какви средства се издържаш?!
- Сега живея в София и продължавам да се занимавам със строителство и организиране на семинари “Как да преодолеем кризата и как да спечелим от нея”.

- По време на участието ти в „Перфектната вечеря” преди две години се показа и като голям сваляч. Имал ли си много връзки или в днешното кризисно време трябват пари за това?!
- Да, така е, трябват пари. Имам една връзка в момента, тъй като за много едновременни връзки трябват и много пари. Това в кръга на майтапа. Човек е добре и с една единствена връзка, която обаче трябва да е истинска и сериозна.

- Похвалил си се, че си правил групов секс и това доста ти се е харесало и дори често си го практикувал?!
- Да, така е. Зависи от момента, настроението и от компанията.

- Преживяванията ти с две палави лесбийки обаче били незабравими, разкажи ни?!...
- Беше 2006 г. Бях в апогея на строителната си дейност. Имах много пари. И бях доволен от себе си. Това естествено се харесваше на момичетата около мен. Бях с две сестри. Едната беше с година и половина по-голяма от другата. Заради дискретността няма да споменавам имена. Беше върховно удоволствие. Ако пак ми се отвори такава възможност да правя секс с лесбийки, не бих я отхвърлил никога.

- Плащал ли си за секс с проститутки?!
- Да, много пъти.

Интервю: Светлана Терзиева - Сесил, blitz.bg