Дидо от D 2 направил серенада на булката си Юлия в деня на сватбата им, когато отишъл да я вземе от от дома на родителите й.

Той запял парче на Елвис Пресли, облегнат на бяла лимузина. След като подписаха в Созопол през лятото, те вдигнали църковен брак в София пред 50 гости.

„Трябва да благодаря на майка ми, че срещнах Деян. Тя ме заведе на концерта на „Аеросмит“, който D 2 подгряваха и ми каза:“Виж какъв мъж“.

После започнах да му пиша и го видях на един концерт в столичен клуб“, разказа Юлия в „Преди обед“ по bTV.

“Аз й отговарях делово, защото по това време имах приятелка. Юлия все нещо ме заговаряше дали мога да й намеря билети за еди-какво си, но усещах, че има нещо повече от това. На един лайв, беше 8 декември 2014, я фиксирах в публиката и отидох да й кажа „здрасти“. Юлия ме хвана и ме целуна, макар вече бившата ми приятелка да беше до мен. Но отношенията ни така или иначе се разпадаха, имаше едно излишно напрежение и у двама ни. Харесах Юлия, но исках да видя що за човек е“, разказа още фронтменът на D 2 .

Синът на съпругата му от първият й брак, не приел веднага Дидо и имало период на ревност, в който даже го заплашвал с ножче. Певецът го завел на планина, катерили се по дървета, дуелирали се с пръчки и станали приятели. Сега с Юлия мислят за свое дете, но според двамата в момента имат други задачи, които първо трябва да свършат.