Диджей Дамян сам се похвали, че е бил изгонен от половинката си Ваня, тъй като в интернет пространството изтекло домашно порно клипче с негово участие. За щастие на Дамян Савов, както е истинското име на 46-годишния левент, бил прибран обратно, тъй като се оказало, че става въпрос за шега, която си направили негови приятели.

Според бившия член на "Тутурутка" и настоящ чалгаджия, повечето му близки реагирали спокойно на закачката, но жена му полудяла и му изнесла багажа на улицата. Самият Дамян не отрича, че има опасност някой ден подобно видео с негово участие наистина да лъсне в социалните мрежи, тъй като на младини бил "доста палав".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dj Damyan -official (@dj_damyan) on

Иначе Дамян, като всички от лекия жанр, се оплаква от липсата на участия заради пандемията от коронавирус. Тези дни обаче изпратил дъщеря си абитуриентка и това пооправило настроението му.

Савов доби бърза популярност с участието си комедийното шоу „Тутурутка” в началото на новия век, но след това кариерата му зацикли упорито. Във фолк средите също не му провървя и не успя да се нареди сред най-търсените имена и сега се опитва да изкарва по някой лев с халтури в долнопробни кръчми, пише Лупа.