Диляна Попова е избрала Гърция за лятната си почивка тази година.

Моделката, която е бременна в осмия месец и очаква появата на първото си детенце на 24 септември, навръх рождения си ден, разпуска в курортното градче Никити, което се намира на полуостров Халкидики, в компания на сестра си Елица и други близки приятели, научи „Всеки ден".

Веселата дружина по цял ден събирала шоколадов тен на омайните гръцки плажове на 40-градусовата жега, а вечер се наслаждавала на местните кулинарни шедьоври, като наблягали на типичната за региона морската храна. Августовският мор по никакъв начин не притеснявал бъдещата майка, която с честите си посещения на екзотични дестинации като Мароко и Мексико отдавна не се впечатлявала от високите температури. Моделката веднага побърза да качи снимки от воаяжа си на Средиземно море, на които ясно личи, че макар да е в осмия месец, Попова почти не е качила килограми и изглежда много ведра и доволна от живота.



Бащата на нероденото момченце на синеоката красавица Асен Блатечки не бил след отпускарите. Актьорът е в трескава подготовка на първия си режисьорски дебют. Сефтето си зад камерата той прави съвместно с Катерина Горанова - жената, с която живя дълги години и двамата имат дъщеря Катерина. Двамата се разделиха като приятели, след като се разбра, че Попова чака дете от Асен. Злите езици веднага подшушнаха, че именно бившата половинка на Асен е причината Блатечки да не смогне да придружи половинката си на лятната й екскурзия. „Няма да го остави да си отиде ей така. Катето е хитра и е готова да си послужи с всякакви женски хитрости, за да си гарантира вниманието му", коментират запознати.