Диляна Попова и Асен Блатечки са скъсали дори приятелските отношения, които запазваха до скоро в името на щастието на общия им син Борил, който идната седмица става на 4 месеца.

Моделката и актьорът се разбираха добре, въпреки трудната ситуация, в която се намират, след като звездата на театъра предпочете да остане с с жена си Катерина и да остави сама любовницата и бебето й, пише Pik.bg.

По празниците обаче Асен така и не намерил време за сина си и майка му и прекарал и Коледа и Нова година със законното си семейството.

Пълната му незаинтересованост дотолкова вбесила моделката, че тя му вдигнала жесток скандал, който сложил край на хармонията в отношенията им.



Диляна дори заявила, че ще скрие Борил от татко му и вече няма да му разрешава да вижда бебето, когато си поиска.

"Асен плаща издръжката редовно и не я оставил без пари, но това не е достатъчно, защото около бебето има куп грижи, от които той не се интересува. Вижда го веднъж-два пъти месечно, когато се сети, много често и в неподходящо късно време вечер. Досега Диляна си мълчеше, но и омръзна", обясняват близки до моделката, която се оплаква на всички от отношението на актьора.

Затова решила за известно време да се махне от София и да скрие сина на Блатечки, споделят още от обкръжението й.