Тази сутрин Диляна Динева даде живот на своята малка принцеса Дария.

Първородната дъщеря на певицата и нейния любим, Стоян Генов - Стоки, ръководителя на “Стоки Бенд”, проплака в частна клиника в Пловдив. Тя се роди с перфектни мерки - тежи 2.870 кг. и е висока 50 см. Подвластен на буря от положителни емоции, гордият татко написа в социалната мрежа:

“Днес моята най-голяма любов ме дари с най-истинското щастие на света. Щастлив съм повече от всякога!”

Радостта на цялото семейство е голяма, силно развълнувана е и лелята, певицата Миглена Динева, която сподели своите емоции с приятели и почитатели:

“Днес е най-вълнуващия и специален ден за мен! Станах ЛЕЛЯ на най-пекрасното бебче! Скъпи Диди и Стоки, честита първа рожба! Днес Бог ви изпрати най-голямата благословия, за която всеки се моли - вашата рожба! Толкова съм щастлива като леля, че чак ми се плаче от радост! В семейството ни дойде още една чиста и невинна душичка, която ще внесе радост, оптимизъм и сплотеност. Да си родител е вълнуващо и отговорно събитие и аз съм сигурна, че вие двамата ще бъдете най-всеотдайните и любящи мама и татко! Радвайте се на прекрасното си бебче, което е рожба на красивата ви любов! Нека внесе още повече топлина и обич в дома ви, нека ви кара да се чувствате горди и пълноценни хора и изпълни живота ви с огромно щастие и безброй усмивки! Прегръщам ви с цялата си любов!”