Моделката Диляна Попова и актьорът Асен Блатечки заживяха заедно, научи "България Днес".

Двамата очакват раждането на първото си дете и вече сериозно се приготвят за живота си на семейство.

Досега Диляна живееше в малко апартаментче в приятния столичен квартал "Манастирски ливади".

Жилището й обаче било достатъчно само за един човек, тъй като в него имало само една стая и кухня.

След забременяването си моделката била категорична, че ще потърси нов дом, в който да живее по-просторно с Блатечки и бебето.



Малчуганът от мъжки пол трябва да се появи на бял свят през септември тази година, но бъдещите родители още отрано са започнали подготовката за семейния си живот.

Диляна и Асен твърдо са решени да запазят в тайна личния си живот и подробностите около раждането, защото са притеснени от атаките, породени от хорска завист.

Затова и инкогнито са започнали обзавеждането на новия си апартамент, чийто точен адрес в столицата е забулен в тайнственост.

В апартамента моделката и актьорът няма да живеят само с бебето. Там за няколко месеца ще се настани и майката на Диляна, която активно ще помага в отглеждането на момченцето.



Жената е неизменно до дъщеря си още от началото на бременността й и е нейна опора. Майката дори прекарва повече време в София, отколкото в родното място на Попова - Гулянци.

Там продължава да живее бащата Красимир, който движи делата около автомобилния си сервиз.

Мъжът е сред най-уважаваните хора в града и всеки говори с усмивка за него. Той на няколко пъти пътувал от Гулянци до София, за да може известно време да е близко до семейството си.