Апартамент за 200 хил. лв. е получила от Асен Блатечки новата му жена Диляна Попова преди да забременее, пише pik.bg.

Жилището е било подарено от актьора на моделката още миналото лято, така че твърденията им, че са заедно едва от ноември са напълно недостоверни.

Всъщност връзката им датира от почти 4 години, когато се срещат на снимките на сериала „Стъклен дом”. Диляна почти веднага става любовница на актьора, който по това време се кълне във вярност на жена си Катерина Горанова, от която е дъщеря му Катерина.

Семейството обаче не му пречи да хлътне по красавицата и да завърти забранена афера с нея. Връзката им в началото била просто сексуална и за това той обясняваше, че няма друга жена, освен майката на детето му.



„Асен въобще не смяташе да продължава с Диляна и мислеше, че това е просто един краткотраен флирт, който ще отшуми и няма никакви причини да застрашава семейството си. Тя обаче е имала съвсем други планове и ето, че успя да го оплете в мрежите си. Още миналото лято й подари апартамент, който се превърна в тяхното любовно гнезденце, а после тя се съгласи да забременее”, обясняват близки до моделката.

Дружките на Диляна издават още, че тя отдавна искала дете от актьора, но пък внимавала да си изиграе добре картите, за да не се окаже сама с бебе на ръце и без никаква осигуреност. За това и се наложило Блатечки да доказва любовта си, като й купи апартамент, при това на нейно име в столичния кв. „Лозенец”. Жилището било просторно и луксозно и сега там двамата градят новото си семейство, което скоро ще е тричленно, защото Попова вече е в петия месец.

*Асен с Катерина и дъщеря си