Актьорът Асен Блатечки не пропусна рождения ден на сина си Борил. Той отпразнува първата навършена годинка на наследника си заедно с Диляна Попова и тесен кръг близки.

Преди няколко дни актьорът направи поредния си гаф, като не уважи 34-ия рожден ден на своята синеока любима, който беше на 24-ти септември, пише „Всеки ден”

Затова присъствието му на празника на Борил може да се приеме като знак, че Блатечки иска да се извини и да стопли отношенията с актрисата, която го дари с наследник, въпреки че пак се лута между нея и бившата си съпруга.

Същевременно Диляна даде голямо интервю за светско списание, в което споделя как се чувства в ролята на майка. Манекенката показа и за първи път в официална фотосесия сина си, а при по-голямo вглеждане се вижда, че малкият е одрал кожата на баща си.

Явно гените на актьора са надвили над тези на хубавицата. Малчуганът е взел не само очите на баща си, но и чертите на лицето, усмивката, формата на главата и ушите.

Досега детето единствено бе показвано от „Папараци“ по Би Ти Ви. Хрътките на Николета Лозанова успяха да уловят как Диляна разхожда първородната си рожба в бебешката му количка още в първите месеци след раждането.



„Борил ме прави безкрайно щастлива. Не съм си представяла, че мога да изпитам това върховно чувство на щастие с много спокойствие. Сега, след една година, се чувствам цяла. Няма да крия, че беше трудно. Представите, илюзиите, с които човек се разделя, водят до голяма обърканост. Близките ми помагаха. Аз не се почувствах сама или самотно в нито един момент, което ми даваше много сила да се справя със ситуацията“, сподели Диляна.

Манекенката не скри и факта, че първите няколко месеца е била в панически страх дали и как ще се справи с най-важната й роля досега – на майка. Диляна избрала да кръсти сина си Борил, тъй като искала той да има хубаво българско име.

„Аз вярвам, че името дава много. То е от голямо значение за този, който го носи. Борил звучи силно, като не визирам само физическа сила. Искам да има силен дух“, обясни Попова.

По последни слухове от няколко месеци актрисата има човек до себе си. Говори се, че това е баровец от подземния свят. Диляна категорично отрича мълвата и твърди, че е сама.