Ослепителната манекенка Диляна Попова събра погледите на мъжете в столичен хипермаркет, където си напазарува за Великден.

Красавицата, която е бременна в четвъртия месец от актьора Асен Блатечки, влезе в магазина, придружена от русокоса приятелка и младеж.

За да не вдига тежко, Диляна само посочваше желаната стока, а приятелите й пълнеха торбите. Моделката явно усеща първите повели на бременността, защото спираше почти на всеки щанд и отвсякъде си избираше по нещо вкусно.

Синеоката хубавица, изглежда, не искаше да бъде разпозната и бе нахлузила ниско кожен каскет. Въпреки това мъжките погледи я съпровождаха през цялото време, докато обикаляше из магазина, а момчетата от охраната се подбутваха и обсъждаха хубавицата.

Хорското любопитство обаче не изгони от магазина манекенката и тя дори изчака на опашката за експресно плащане, за да си погаси сметките.

В началото на април самата Попова призна, че чака дете от актьора Асен Блатечки, малко след като в. „Уикенд" съобщи, че двамата са влюбени и живеят заедно от миналия ноември, пише ''Всеки ден''.