Манекенката актриса Диляна Попова имала общо гадже със сестра си Елизабет, по-голяма от нея с 3 години, научи "България днес".

Диляна и кака й се виждали с момчето, като и двете знаели за връзката му с другата.

Аферата между тримата продължила няколко месеца и накрая се разпаднала от само себе си, но сестри Попови не си оскубали косите от ревност и останали близки след случката.

Двете атрактивни девойки били звезди в родното си градче Гулянци, където родителите им държали дискотека.

Сестрите организирали в заведението томболи и други събития, а младежите от цялата околност прииждали главно заради двете Попови.

Диляна от малка била увлечена по кройките и шиела тоалет-чета за всички приятелки, а Елизабет, която сега е професионална гримьорка, още в Гулянци била майсторка на макиажа.

Така отворените в модите мацки събирали очите на юношите в Никополско, но в един момент и двете хлътнали по едно и също момче, пише още "България днес".

То пък не можело да реши дали предпочита бъдещата моделка или отраканата й кака, така че ходело и с двете.

След този епизод Диляна отишла да учи в шивашки техникум в Плевен, а после завършила мода в НБУ.

След това заминала за Италия, където работела в магическо шоу на лунапарк. Двете се засичат за няколко месеца в Южна Корея, където Елизабет работи с музиканти и Танцьори две години, а Диляна има кратък моделски ангажимент.

Точно преди да замине за там, хубавата Диляна срещнала бъдещото си гадже Дичо, който и досега е близък приятел и ортак на съпруга на Елизабет - Пепи. Така че при сестри Попови всичко си остава в семейството.