Диляна Попова е сред най-успешните модели в България. Красавицата обаче споделя, че често се случва да изпада в депресивни състояния.

"Аз много вярвам в позитивното мислене, но не винаги мога да го задържа, може би човек се учи или е от характера. Доста често изпадам в депресии. Прекалено самокритична съм явно или пък се ядосвам, че нещата не винаги се случват както искам. Научих се на търпение, може би все още се уча."

Признава, че като всеки човек е имала разочарования в любовта и в работата, пише blife.bg.

"Имала съм тъжни моменти преди. Стояла съм с месеци в чужбина, сред непознати хора, чувстваш се самотен. Имало е моменти когато съм си мислила, че няма да се оправя, но затова ми помага търпението. Когато се върнеш назад и знаеш, че е трябвало да се случи, се чувстваш по-добре."

До голяма степен Диляна черпи вдъхновение и знание от езотеричните книги, които чете. "Такъв тип книги обичам, които ме поучават по някакъв начин."

Скоро зрителите ще я видят в нов игрален български филм "Още една мечта". Първите си стъпки в киното тя прави в Love.net. Диляна си спомня, че е имала много притеснения, но сега е много по-уверена.