Актьорът Асен Блатечки и актуалната му половинка Диляна Попова ще стават родители, научи „Монитор” от сигурни източници.

Топмоделът и най-страстният пушач в БГ киното делят общ покрив от пет месеца, а рожбата им трябва да се появи през есента.

Звездата от „Революция Z” е в първия триместър и включването от щъркела все още не личи на стройната й фигура.

Това ще е второто дете за Блатечки, който има 14-годишна дъщеря от брака си с Катерина Горанова. Че симпатиите между Диляна и Асен са еволюирали в нещо повече от приятелство, се заговори още през май 2012 г.



Тогава екранните партньори в „Стъклен дом” тушираха слуховете за връзката си с официално писмо до медиите.

Искрата помежду им пламнала отново миналата есен след завръщането на Попова от Ботсвана, една от снимачните локации на риалитито „Африка: Звездите сигурно са полудели” по bTV.

Скоростта, с която ескалирала химията помежду им, накарала Асен да постъпи джентълменски и да бъде максимално откровен със семейството си.



„С Диляна съм, обичаме се. Прости ми, Катя!”, е репликата, с която близки до обкръжението му казват, че се е разделил със съпругата си. Освен сродна душа и майка на детето му Горанова е и корежисьор на филма „Люси”, който Асен прави като българската версия на „Бързи и яростни”.

Като истински партньори те постигнали консенсус за бърз и цивилизован развод, както и за взаимност в грижите за дъщеря им Катя.