В шест типа жени се превъплъти актрисата и модел Диляна Попова за естетския календар в черно и бяло за известна фирма. Красавицата смело позира пред обектива на Костадин Кръстев-Коко и спира дъха по шест различни начина. Въпреки зимния студ на първата страница Диляна блести само по впит панталон и остри като игли токчета, съчетаваща предизвикателност и нежност.

Пролетната Диляна приковава погледа с аристократичен ретро шик с ръкавици без пръсти. Началото на лятото красавицата посреща с модерна провокация, вдъхновена от подобен кадър на топмодела Белла Хадид. В юлските и августовските горещини Диляна прикрива прелестите си с дългата си коса, а през есента се превръща в самоуверена жена вамп. На последната страница на календара шедьовър моделката е леко загърната с палто, олицетворение на крехка женственост.

Разкошното печатно бижу с предизвикателните снимки на Диляна Попова отсега се оценява от специалистите в бранша като най-атрактивното попадение сред календарите за 2021 година. "Харесвам се гола, нямам проблем с това. Стига сесията да е естетска", сподели Диляна, която за секунди от жена дявол се превъплъщава в жена ангел.

"Един приятел ми каза преди време, че от баба си е научил сутрин, като стане, да измие лицето си 12 пъти с много студена вода. Откакто ми каза за това, го правя и аз всяка сутрин, като добавям лек масаж на лицето, а после нанасям крем", споделя тайната си за блестяща кожа красавицата.