След раждането на първородния си син Диляна Попова буквално се е побъркала от притеснение, научи „Всеки ден".

Моделката, която отнесе жестоки критики от пуритански настроените нашенци заради факта, че е забременяла от женения Блатечки, станала истинска параноичка.

Актрисата непрекъснато се озъртала, докато разхожда малкия Борил из парка и се вманиачавала, че постоянно я заглеждат разни мъже, тръгват да я заговарят и дори флиртуват с нея.

Затова Диляна поискала Асен да й наеме гардове да я пазят. От няколко седмици двамата охранители неотменно следвали зеленооката брюнетка по петите.

Плашливата красавица не се спряла само с осигурената й охрана, а започнала да обикаля родните манастири и храмове, за да ръси невръстния си наследник със светена вода.

„Непрекъснато връзва на Борилчо червени конци по ръчичките, а из цялата си къща е намятала амулети, лечебни и целебни камъни, кандила и икони. Много се страхува да не й направи някой проклятие, да я урочаса и нещо да се случи със сина й. Наплашила се е от отношението на хората", споделят близки до звездата.

Въпреки че двамата с Асен наскоро се нанесоха в новия си дом, бащата нямал достатъчно време да помага на Диляна заради непрекъснатите си ангажименти и репетиции.

Затова тя най-често разхождала сина си в компанията на приятели и под зоркия поглед на бодигардовете.