Актрисата Диляна Попова и колегата й Асен Блатечки се направиха на семейство по Коледа, само и само да зарадват Борил.

Истината за техните отношения е именно такава, играят го за пред хората, пише „Галерия“.

Фалшът им започва да накъртва, даже и на техните приятели, които им влизат в положение. 3-годишният син на синеоката красавица и плейбоя наистина има нужда от родители, но не и от толкова лъжи, убедени са всички около него. Диляна и Асен обаче имали договорка да се събират по празници и да компенсират липсите с прилично поведение, въпреки че изобщо не се понасят.

Скандалите между тях били ежедневие, по различни поводи и за дреболии.

„Попова много бързо разбра, че Блатечки не е мъжът за нея, даже започна да се изнервя в негово присъствие. Сега стиска зъби само заради детето, докога ли ще продължи този цирк?!“, негодуват роднините й. Те също били принудени да си траят и да се правят на умилени, когато мама и тате се преструват на хармонична двойка покрай Борил.

За Коледа те му спретнаха трогателно тържество, извикаха белобрадия старец, изненадаха го с подаръци, а после отскочиха за кратко и на ски. За целта резервираха апартамент с няколко стаи, за да не се налага да делят въздух натясно. В цялата тази илюзорна идилия обаче единствените искрени усмивки са на Борил.

А общи снимки на всички няма как да бъдат видени, Диляна и Асен се щракат само поотделно с детето.



През останалото време от годината момчето слуша обяснения, че графикът на двамата е прекалено натоварен, за да са заедно, издават от техния кръг. То вече започва да осъзнава нещата и все по-често задавало неудобни въпроси, които засега известната му майка парира, но едва ли ще успява за дълго.



Диляна Попова и Асен Блатечки имаха бурна връзка, от която се роди Борил. Още по време на бременността й, актьорът се луташе между своята съпруга Катя и шеметната моделка, докато накрая двамата влюбени не изстинаха един към друг.