Пет български звезди издирват своите 13-годишни двойници. Сред тях са Диляна Попова, Ники Илиев, Орлин Павлов, Александър Кадийски, и Бойко Кръстанов. Те търсят деца, като малчуганите трябва да скочат в ролите на техните герои в ретроспективните кадри на предстоящия филм „Завръщане“.

В „Завръщане“ ще се разпишат още Евелин Костова и Башар Рахал, който също издирва своя по-млад двойник, който обаче следва да е прясно навършил пълнолетие. За да се включат във филма, младите надежди на родното кино трябва да изпратят своя снимка. Лентата разказва историята на група приятели, които се виждат за първи път след години раздяла. Това е четвърти авторски филм на Илиев след „Чужденецът“, „Живи легенди“ и „Нокаут, или всичко, което тя написа“.

Междувременно Илиев доскоро работи и по режисурата на третия сезон на уеб сериала „Килерът“, където играе и пред камерата, като си партнира отново с Диляна Попова. Предстои да видим чаровния блондин и в комедията „Ятаган“, където ще си партнира с Мариан Вълев, Жени Калканджиева, Васил Василев-Зуека, Китодар Тодоров и др. В режисираното от Андрей Андонов заглавие той ще има малка, но важна роля, каквито са поверени още на Любо Нейков и Ники Кънчев.