Диляна Попова е човекът с парите в най-горещата двойка в родния елит.

Моделката, а не любимият й Асен Блатечки, печели ударно заради скандалите около връзката им и успя да натрупа капитал от клюките по техен адрес, пише в новия си брой вестник "Ретро".

Синеоката актриса и дизайнерка от Гулянци уж беше оплювана, задето развали семейството на Блатечки след 14 години брак и едно дете, но всъщност публиката я харесва все повече, категорични са близките й.

Диляна беше нападната от целия актьорски елит и обвинена в леконравно поведение, с което е завъртяла главата на Асен, докато снимаха „Стъклен дом” и после е забременяла, без да му даде възможност да се откаже от детето.



Причината е, че „приятелки” на моделката я издадоха, че е крила бебето от актьора, докато е станало късно за аборт.

Близките на звездата от „Революция Z” обаче са категорични, че не тя е лошата в историята. По думите им Блатечки бил луд по нея и няколко години я преследват, а след като тя заченала, не му казала, за да не разваля семейството му.

Той само решил да напусне жена си Катя. Те отричат и слуховете, че Диляна е харесала Асен за баща на детето си заради доброто му финансово положение.

„Тя отдавна има апартамент в София и сега си купи и втори. Кара мерцедес преди да го срещне и никога не е страдала от липса на пари, тъй като работи от малка, има много ангажименти и дори не успява да свърши всичко”, обясняват близки на синеоката хубавица.



По думите им само за последния месец, въпреки че е бременна, тя се снимала за 2 реклами, от които взела по 5 бона.

С порасналото коремче участвала и в последните 2 сезона на „Революция Z”, които ще бъдат излъчени през лятото. Освен това печелела повече от добре модната си фирма, която развива от няколко години.

Диляна имала два магазина на марката си и не спирала да прави дизайнерски модели, които се шият по нейна поръчка и се продават от 100 лв. нагоре. Именно покрай скандалите с Блатечки бизнесът й процъфтявал и магазините били постоянно пълни, хвалят я приближените й.

Затова и Попова си позволила да вземе ново по-голямо жилище на изплащане, където да живее с Асен и детето им.

„Тя се чуди как да отказва работа, а не как да се изхранва. Всъщност тя издържа Блатечки, защото плаща всичко и не се налага той да й помага с пари. И като се роди бебето няма да има проблеми, защото от зимата ще се снима в нов сериал и пак ще прибере солидни хонорари”, разкриват близките на Диляна.

Самата тя също много се ядосвала, че я спрягат за златотърсачка и наскоро се похвали, че изкарвала три пъти повече пари от Асен и затова любовта им не се крепяла на финансова изгода.