Никога не съм се притеснявала да се снимам за мъжки списания, но и никога не съм се снимала чисто гола или поне някои части не се виждат.

Това казва в интервю за „Преса” Диляна Попова.

Според нея, професията на модел прави такива снимки част от работата й, но винаги трябва да се гледа и естетиката. Харесвам уличния стил и изчистените силуети, както и широките, раздърпани тениски, споделя актрисата.

Тя допълва, че пребиваването й в Африка за участие в риалити е извадило на бял свят нейната любов към дивото. Затова би тръгнала на подобни пътешествия до далечни и екзотични места без колебание.



Диляна Попова не е сама и дава всичко от себе си да не ограничава човека до себе си, става ясно още от думите й. Тя признава, че само мъж, който иска да е щастлива и я обича такава, каквато е, ще спечели трайно сърцето й.

Моделката признава, че е изпитвала комплекси, които са й пречили, но и са я задържали здраво прикрепена за земята. Според Попова, най- силно тя е страдала от това, че е имала моменти, в които не е вярвала в себе си и не се е намирала за атрактивна.