Моделката и в последно време по – скоро актриса Диляна Попова май е решила да се върне към старите си лоши навици и безобразен начин на живот.

При все че Диляна Попова даде куп интервюта, в които обясняваше на дълго и на широко, че вече е съзряла и иска да открие истинската любов и най – вече мечтае за свое дете, тя пак е започнала да пиянства.

Всички знаем за безобразните изпълнения на хубавицата по дискотеките, които тя дори не си правеше труда да крие, дори сама признаваше, че шашка в компания, колко чашки абсент може да изпие, но някак си Диляна успя да убеди широката аудитория, че вече е поела по друг път, но уви за кратко, пише lifestyle.bg.

Близки до екс изгората на Дичо издават, че тя в действителност вече не ходи много, много по дискотеки, но пък за сметка на това се е отдала на домашен битов алкохолизъм. Екранната партньорка на Асен Блатечки от ''Стъклен дом'' всъщност наистина е минала от хард питиетата на леката бира, но пък за сметка на това поглъщала без проблем по минимум 2 литра, без да се напие.

Всъщност последното не е кой знае, колко учудващо все пак организма на Диляна Попова е кален, по – странното обаче е, че високо калоричната бира хич не й се лепи и тя продължава да е в перфектна форма.