Три месеца след като роди син на актьора Асен Блатечки Диляна Попова не се отделя от Борил.

Манекенката трепери като майка орлица над отрочето си.

„Откакто станах родител, само мисля за сина си. Винаги съм се чудила на майка ми, която постоянно се тревожи. Сега усещам, че това чувство се заражда у мен и се притеснявам за всяко едно нещо. Непрекъснато искам да го виждам и да ми е пред очите. Станала съм по-предпазлива и страхлива относно Борил. Но тепърва ще ставам още по-загрижена”, разкрива моделката пред „Монитор”.



В смяната на памперси й помага майка й. Първите два месеца Попова не е могла да мигне, но сега вече бебето е станало по-кротко.

„Майка ми много ми помага. Борил е страхотно бебе и е много послушен. Изумявам се колко бързо се развива. Само на три месеца е, а вече изглежда като детенце”, радва се актрисата.



Диляна успява успешно да съчетава майчинството с модните си начинания. На специално ревю дефилираха модели, които представиха дрехи за езда. Това е нова територия за Попова, която експериментира с Катя Дунева.

„Тя ме покани да работим по този проект. Живот и здраве, ако имаме успех, ще създадем повече модели, като ще вкараме малко повече фешън в тях, защото са си строго профилирани”, обясни дизайнерката.



Актрисата е готова и със собствената колекция. “Празниците ме вдъхновиха. Моделите са по-коктейлни. Роклите са по-женствени, с малка талия, италиански деколтета и дължина до коляното. Все още не съм определила цените”, разказа още Попова.