Макар че "Стъклен дом" приключи окончателно преди половин година, съдбата сякаш продължава да си играе с Диляна Попова и Асен Блатечки.

Звездите, които се залюбиха именно покрай сапунката, пак се срещат на снимачната площадка, научи "Всеки ден".

Този път обаче те са герои в новия сериал "Секс, лъжи и музика", който стартира миналия четвъртък в ефира на бТВ.

Според запознати синеоката красавица от Гулянци и лошото момче на родното кино до последно не знаели, че ще се налага да снимат общи сцени, тъй като в новата поредица тя е учителка по физическо, а той зарибява тийнейджъри с дрога, пише slava.bg.

Научавайки тази подробност в последния момент, Диляна и Блатечки нямало как да се откажат и с мъка стартирали снимките на сериала.

Mежду Блатечки и Диляна имаше гореща афера преди няколко месеца. Асен започнал кратък романс с красавицата, без да има намерения за нищо по-сериозно. Попова обаче се влюбила безнадеждно в мачото и дори си поставила за задача да го разведе.

Тя даде интервю за женско списание, в което намекна, че е открила мъжа на живота си и очаква от него по-решителни стъпки, за да са щастливи заедно.

Наложи се Блатечки да излезе с официално изявление, че няма нищо общо с нея. "Диляна се срина, след като бе отхвърлена от него.

Няколко месеца изживяваше тежко края на отношенията им и не можеше да повярва, че някой мъж ще предпочете друга жена пред нея.

Трудно ѝ бе да свикне с действителността разказват запознати с чувствата на двете знаменитости. Дали сега, след като отново се снимат заедно, любовта им няма да изригне отново с пълна сила, питат се в кино средите.