Една от най-красивите известни българки манекенката Диляна Попова призна в "Горещо" , че е имала връзка с наркобоса Христофорос Аманатидис-Таки.

Каза го някак между другото, все едно това е напълно нормално, пише vip-bg.info.

„Да, имала съм връзка с Таки”, призна красавицата и добави лаконично: „Но не мисля, че е уместно да разказвам каквото и да било”.

Загаджили се, а после пътищата им се разделили. Венета Райкова опита, но не можа да измъкне много подробности.

"Той е хубав мъж", каза само Диляна и се засмя широко, когато я попитаха дали е джентълмен -"Няма начин да не е".

Диляна уточни, че връзката им е продължила няколко месеца и че повечето неща в медийното пространство за тях двамата са само клюки. Връзката им била доста обикновена, а тя не получавала скъпи подаръци от рода на бронирани джипове.

Брюнетката отрече някога с него да са обмисляли да се оженят.

„Имам хубави спомени от тази връзка”, призна Диляна и обясни, че има добри отношения с всичките си бивши приятели.

Красивата моделка хвърли светлина и по въпроса какви са отношенията й с другите мъже, с които са я свързвали злите езици.

Венета Райкова извади “оня списък с мъже”, с които медиите й приписват връзки. Освен Таки това са: Георги Танев, Фахрадин Фахрадинов и Жоро Главата.

Диляна бе категорична, че актьорът Фахрадин Фахрадинов й е само приятел и не живее с него. Тя призна, че е имала връзка с автомобилния състезател Георги Танев, но за Жоро Главата заяви: „Него дори не го познавам”.

“Аз съм от Гулянци – много малко градче!” – разказва Диляна за себе си, за връзката си с Дичо, която е и причината тя да заживее в София и за раздялата им. Диляна започва кариерата си на модел още в Плевен.

Казва, че явно е късметлийка и никога не е била преследвана или притеснявана от мутрите заради външния вид или кариерата.

Тя сподели също така, че в момента си няма гадже, но е в очакване на голямата любов.