Една от най-красивите български манекенки – Диляна Попова, която начена кино кариера с ролята си в новия бг хит LOVE.NET от година време има собствена дизайнерска фирма.

Дрехите, които шие, продава в някои столични магазини или пък ги предлага в Интернет.

Въпреки че вече е бизнесдама, Диляна си призна, че нарушава родното законодателство, като не си прави здравни осигуровки.

Красавицата се надява, че няма да се разболее, защото тогава ще закъса и ще разчита главно на подкрепата на приятели.

Хубавата Диляна смята, че вече й е време да има деца, но не е срещнала човека, който да стане техен баща.

В момента тя няма мъж до себе си и веднъж седмично се забавлява с приятелки по елитни столични заведения.

„Веднъж в седмицата излизам и пия. Пробвала съм дрога. Пушила съм марихуана”, призна Попова в интервю за седмичен таблоид.

Друг жълт вестник обаче пусна поредната злостна клюка по адрес на хубавата Диляна.

Вестникът твърди, че една от най-красивите българки била кръчмарка преди да напусне родното си село Гулянци.

Още на 15 години Диляна започнала работа в селската кръчма и си изкарвала добри бакшиши от местните пияници, гласи версията на жълтия вестник.

Според „осведомените” журналисти първото гадже на красавицата бил неин съселянин, който с огромен труд успял да я дефлорира. Възможно е горепосочената информация да е пълна партенка с цел да омаскари една от най-хубавите българки.

Самата Диляна обаче признава в свое интервю, че голямата й любов е певецът Дичо, с когото още са приятели, пише blitz.bg.

Синеоката прелест не крие и кратката си връзка с кримипроявения Христофор Аманатидис – Таки, с когото се запознали във Фейсбук.