Диляна Попова пропищя от психопати, ловци на автографи и влюбени в нея фенове, които я причакват пред дома й. Тя с ужас видяла как мъже със странен вид ровят в контейнера за боклук пред дома й и разглеждат това, което току-що била изхвърлила в него.

Една сутрин красивата брюнетка излизала от дома си, носейки в ръка плик с боклук. Тя го метнала в контейнера пред блока и продължила по улицата. След няколко крачки обаче се сетила, че е забравила ключовете за колата в апартамента си и се върнала, за да ги вземе, разказала самата Диляна пред свои близки, пише "Всеки ден". Когато обаче тръгнала обратно към сградата, видяла нещо, от което кръвта й замръзнала. Мъж на средна възраст бил извадил току-що изхвърления от нея плик и ровел в него. „Със сигурност не беше клошар, приличаше на психопат!“, категорична е моделката. Тя била изумена, защото в плика нямало нищо ценно. Той бил пълен основно с остатъци от храна и мръсни памперси на сина й Борил, които миришели отдалече.

Щом забелязал, че Диляна го е видяла, мъжът не само че не се смутил, но й се усмихнал и я помолил да се снима с него. Без да се замисли, Диляна отказала, изтичала до дома си и не посмяла да излезе повече от час. „Знам ли какво може да ми направи? Човек, който рови в мръсни памперси, е способен на всичко“, коментирала втрещената Попова пред свои познати.



След тази случка, която станала преди няколко седмици, тя започнала да се оглежда по-внимателно около себе си, когато е навън. Забелязала, че мъжът от контейнера често се навърта около дома й, но не бил единственият. Оказало се, че са цяла групичка, които ровят в боклука, следят я, молят я за автографи и завират телефоните си в лицето й, увещавайки я да се снима с тях.

„Тези хора са маниаци! Страх ме е от тях“, ужасена била Диляна. Тя искала да се отърве от постоянното присъствие на въпросните фенове, но не знаела как. Не можела да се оплаче в полицията от тях, защото на практика те не правят нищо незаконно. В същото време обаче се чувствала несигурна. Притеснявала се не само за себе си, но и за детето си. Боклука си пък вече изхвърляла не в контейнера пред дома си, а на други места, защото косата й настръхвала при мисълта, че може пак да ровят в него.

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук