Актьорската кариера на Диляна Попова отскача напред и нагоре през есента.

След кинодебюта си в Love.Net моделката се завръща на голям екран с „Още една мечта”, в който си партнира с Койна Русева и Деян Донков.

Екшън комедията на Николай Мутафчиев изкарва гордостта на Гулянци от курс по психотерапия заедно с трите й приятелки, за да ограбят банка. 

Диляна е на път да повтори успеха си и като присъствие в БГ сериалите.

„Ще се появя в сериал, който „Камера” снимат за bTV. Засега не мога да кажа нищо друго, освен че е гимназиален”, сподели красавицата  директно от плажа на къмпинг „Градина”, където разпуска в момента.

Тандемът Митовски/Гочев готви два проекта, с които да повтори успеха на „Стъклен дом” през новия сезон.

Единият е психокриминале, в което главната роля ще бъде изнесена от Стефан Данаилов, а другият е комедийна драма за гимназисти.

Концепцията ще конкурира световния хит на Fox „Клуб Веселие” и акцентът ще падне върху хормоналните престрелки между шепа гимназисти, които уплътняват междучасията с пеене.

Диляна вече е пробила на кастинга за строга, но справедлива и смущаващо секси класна. За ролята тя е преборила конкурентки като Елена Петрова.

Предложение да играе в поредицата наскоро отхвърли и поп звездата Нели Рангелова. Продуцентите опитали да я пъхнат в кожата на вокален педагог, но условието им било да изглежда като занемарена лелка и тя отказала, за да не накърни имиджа си.