Дори и най-близките на синеоката красавица не са се запознавали официално с избраника на сърцето й. Само са го мяркали отдалеч, когато идвал да вземе Диляна Попова с кола от някое заведение.

Знае се, че мъжът до Диляна не е някое току-що завършило актьорче от НАТФИЗ, нито пък е побелял заможен мераклия. Момъкът бил около 30-те и при това не бил супербогат, дори напротив. Той ще я води на море, но не на острова Бора-Бора, а по евтините родни диви плажове като Карадере например…

Манекенката не искала да показва новия си партньор от суеверие. Красавицата се опасявала, че ако афишира любовта си, тя ще се разтури. Затова засега Диляна предпочитала да се радва на гаджето си насаме, на ''спуснати завеси'', а не пред обществото – отбелязва таблоидът.

Другата новост около Диляна Попова е, че си брои стотинките. Моделката върти столичен бутик с фешън дрешки, където обаче разходите се оказали доста по-солени, отколкото тя предполагала, пише kliuki.bg.

В миналото Диляна освен с Дичо от Д2 е имала връзка и с наркобоса Таки, който бе задържан в Дубай. Екстрадицията му у нас обаче все още не е факт.