Медийният интерес към красавицата и нейния син, който е извънбрачен за Асен Блатечки, бе огромен.

Именно по тази причина моделът се закани да не публикува негови снимки и да го крие яростно от папараците. Дори ограничи контактите се с цел възможно най-малко хора да имат достъп до рожбата й.

А сега, две години след раждането, когато е самотна майка, Диляна Попова коренно промени вижданията си. Постепенно тя започна да публикува снимки с Борил. Те първоначално показваха техни щастливи моменти, но след това промениха предназначението си. Сега повечето фотоси на хлапето са с рекламна цел.



По този начин Попова си докарва солидни приходи, слагайки малчугана пред обектива в различни пози. Тя сама споделя, че да му се направи перфектен кадър е доста трудно, защото е буйно дете. Освен в домашна обстановка и чрез социалните мрежи, Диляна вече е уредила сина си и с няколко професионални фотосесии.



Засега те са с благотворителна цел, но нищо чудно скоро къдрокосият сладур да лъсне в някоя реклама по телевизията или пресата. Подобно начинания са добре дошли за семейния бюджет, пише "България днес".