Красавицата Диляна Попова се разделила със задържания в Дубай наркобос Таки, след като той прегазил пред очите й куцащо сакато кученце.

Дълги години подробностите около скъсването на отношенията между двамата бяха сред най-големите мистерии на българския хайлайф. Синеоката моделка не си позволяваше да коментира и сричка относно раздялата им и с това подклаждаше още повече нездравия интерес около връзката им.

Едва неотдавна една от най-красивите жени в България сподели за своя провалена връзка с изключително заможен мъж. Едва ли някой би могъл да бъде сигурен, че Диляна Попова говори за Таки, ако моделката не беше споменала точното време на скъсването им в края на 2008 година, пише Галерия, цитира slava.bg.

Именно по това време хубавицата и наркобосът бяха неразделни, връщат лентата светски хроникьори.

„Много ярко си спомням момента, когато изведнъж се пречупих в душата си по отношение на този мъж. Пътувахме някъде и минаваме през някакво село. Виждам, че едно сакато, болно куче тръгва да пресича улицата. Аз съм луда на тема кучета и въобще животни. Казах му да намали, защото кучето не може да върви. Мина през него. С мощната си кола ще намалява заради някакво си куче! Плаках през целия път и тогава осъзнах колко сме различни всъщност", споделя емоционално красавицата.

Тя категорично отрича всички клюки, които са излизали по адрес на връзката им. Диляна никога не е получавала подаръци за стотици хиляди левове и бронирани джипове. Споделя, че двамата са имали доста обикновена връзка и не се сърди на приятелката си Боряна Шехтова, която я измести от сърцето на Таки.

Снимка: Bulphoto