Само два месеца след раждането на първородния й син Диляна Попова се върна към моделството, научи "България Днес".

Твърденията из медиите, че зеленооката красавица няма да работи, докато малкият Борил не порасне, бяха опровергани от Диляна, която вече засне първата си фотосесия.

Новата изгора на Асен Блатечки, заради която актьорът изостави жена си и дъщеря си, се щракна, за да направи реклама на собствената си модна линия.

Очаквано на снимките не се вижда много плът, като акцентът е най-вече върху дрехите, които изработва моделката.



"Личи си, че не е отслабнала напълно и още не се е възстановила съвсем от бременността, но въпреки всичко изглежда прекрасно", коментират фенове на манекенката по повод последните й професионални снимки.

Зимната колекция на Попова предлага предимно спортно-елегантни облекла, които се шият по поръчка на клиента или могат да бъдат закупени директно от бутика на Попова.

"Това е начинът на Диляна да покаже на всички, че вече е готова да работи и не смята да се пенсионира от модния бранш", твърдят близки до брюнетката.

Заявка, че не възнамерява да изчезва и от светския живот, Диляна направи, като се появи за първи път официално заедно с Асен Блатечки миналата седмица на премиерата на филма „Съдилището“.

Попова аплодираше любимия си от първите редове в киносалона. По този начин влюбените, които криеха връзката си доскоро, затвърдиха позицията, че са заедно и се обичат.