Диляна Попова се е отказала окончателно от мечтата, че някой ден ще създаде семейство с бащата на сина си Асен Блатечки, научи „Ретро”.

Моделката месеци наред след раждането на първородното си дете миналата есен се надявала двамата да се съберат и да отгледат заедно наследника си. Тя се отдала изцяло на майчинството и за кратко дори изоставила кариерата си на модел и дизайнер, за да се превърне в примерна майка и домакиня.

Усилията й обаче не били оценени от Асен Блатечки и актьорът остана категоричен в отказа си да разбива брака със съпругата си Катерина и да нарянава щерка си Катя, заради мимолетната афера с Диляна.

Той така и не заживя с колежката си от „Стъклен дом” и показа, че за него тя ще си остане просто бивша любовница. За сметка на това направил всичко възможно да оправи отношенията със законната си половинка и да се върне при семейството си.

Попова дълго опитвала да го привлече с общия им син, но след като загуби битката, превърнала любовта към Блатечки в омраза и постоянни скандали. Заради караниците Асен рядко посещавал дори сина си, а с нея не искал и да говори.

„Да, Асен съгреши с Диляна, но никога не е имал намерение да живее с нея. Истината е, че тя забременя твърде скоро след началото на връзката им и бе категорична, че ще задържи детето. Асен се съгласи, но не й е обещавал истинско семейство и брачни отношения. Въпреки това тя продължи със скандалите си и това го отблъсна окончателно“, разказват близки до моделката. Те разкриват, че след окончателния разрив между Диляна и Асен в началото на годината, наскоро тя решила да продължи напред и без него и започнала да се оглежда за нов татко на сина си. Попова не можела да се оплаче от ухажори, дори когато била бременна и сега дошъл моментът да им обърне внимание.



„Вече излиза с нас както преди и не бяга от мъжете. Депресията й отстъпва и дори отиде на няколко срещи. Има две по-сериозни приятелства, които могат да прераснат в нещо горещо”, разкриват колежки на дизайнерката, която вече се върна и на работа в ателието си. Именно там срещнала единия от ухажорите си, към когото не била безразлична.

Въпросният мъж бил конен състезател и си поръчал модел от колекцията й за езда. Според дружките на моделката обаче мъжът не бил прост коняр, а притежавал собствена конна база в близост до столицата, бил необвързан и сравнително заможен. Близките на Диляна се надяват, че от аферата им ще излезе нещо сериозно и тя най-сетне ще загърби нещастните спомени от любовта с Асен Блатечки.