Справям се с отглеждането на сина ни Борил и без баща му Асен Блатечки.

Това отсече красивата актриса, модел и дизайнер Диляна Попова, пише "България днес". Признанието й идва броени дни след като самият Блатечки обяви на всеослушание, че двамата са разделени вече повече от година и на практика всички грижи по детето падат основно върху крехките плещи на Диляна.

"Не съм съвсем сама, разбира се. Много ми помага майка ми, на която съм изключително благодарна за всичко. Така успявам да приемам и нови професионални ангажименти. Мама гледа Борил, когато съм заета, а това се случва все по-често напоследък", сподели брюнетката.



Макар и самотна майка, Диляна е изключително щастлива, че има до себе си Борил. Детето расте много весело и я забавлява с бърборенето и белите, които прави. От няколко седмици малчуганът се опитва да проходи и забавлява всички в семейството с усилията си да стои изправен.

"Не съм си представяла, че мога да изпитам това върховно чувство на щастие с много спокойствие. Сега, след повече от година, се чувствам цяла. Няма да крия, че беше трудно. Представите, илюзиите, с които човек се разделя, водят до голяма обърканост. Не се почувствах сама или самотна в нито един момент, което ми даваше много сила да се справя със ситуацията", казва манекенката.

Диляна заявява също, че е била с много мъже, но никой не е успял да я промени или да отнеме нещо от самоличността им.