В Санкт Петербург Диляна Попова стана колежка на Никол Кидман. Манекенката и прочутата холивудска актриса участваха в събитие на известна фирма за часовници и бижута в един от най-лъскавите хотели в родния град на президента Владимир Путин. Бившата на Асен Блатечки се оказа популярна в Русия, а за поканата своята роля изиграл и фактът, че събитието било насочено към богати дами.

Тя получила сериозна оферта, на която нямало как да откаже, а като допълнителен бонус дошла срещата с Кидман, която също била ангажирана в рекламната кампания на световната фирма. Никол била специалния почетен гост, с който се снимала голяма част от поканените, сред които били едни от най-известните богаташи от Русия и съседните страни. Попова също сподели в социалните мрежи снимки с холивудската звезда.
„Вчера в Санкт Петербург с невероятната Никол Кидман", скромно отбелязва майката на сина на Блатечки. Петербург има славата на финансовата столица на Русия и една голяма част от фирмите правят рекламните си промоции именно там, а не в столицата Москва.