Блянът на българските мъже Диляна Попова реши да се пробва в ново амплоа - личен стилист на родни звезди.

Първият, който се подаде на чара на синеоката моделка, се оказа спряганият за лошо момче на българското кино и звезда от сериала „Стъклен дом“ Асен Блатечки, пише monitor.bg.

Диляна и Асен си бяха уговорили среща в нов бутик в столичен мол, където хубавицата искаше да превърне Блатечки в калифорнийски рокер. Той обаче закъсня с около 20 минути.

„Дилянче, сори, душа. Ама цял „Стъклен дом“ градих досега“, с лъчезарна усмивка разцелува дружката си Асен.

„Прощавам ти закъснението, ако облечеш това, което съм ти приготвила. Виж, с тези дънки ще си неотразим почна със съветите манекенката.

„А, не! Каква е тази работа - дънки в тъмносиньо. И тази бяла тениска. Като ще ме правиш рокер, дай нещо като хората. И защо няма колан за дънките“, веднага показа характер Блатечки.

След известни препирни той се появи с графитени панталони и тениска с щампи.

„Дилянка, да знаеш, ще те викна някой ден и на снимачната площадка. Как ги откри тези дрехи, страшно ми лепнаха. Хем са гръндж, хем са италиански. Супер“, изчетка приятелката си Блатечки.

*Диляна Попова с Асен Блатечки (Снимка: Марин Кръстев)

Той обаче на минутата забрави за красавицата до себе си, като видя 1400-кубиковия „Харли Дейвидсън“, който бе част от интериора на бутика, където стана неговото преобразяване.

„Ей, представи си сега как ще направим няколко кръгчета из мола. Супер! Не се дърпай бе, жена“, обърна се той към Диляна.

Грациозната манекенка обаче я достраша да полудува с Асен и предпочете да изучава дрешките от бутика. През това време актьорът чинно даваше автографи на фенките си.