Манекенката Диляна Попова била силно огорчена от мъжете и повече не искала да се влюбва в представители на силния пол.

Пропадналите й връзки с певеца Дичо и актьора Асен Блатечки били достатъчни поводи, за да се разочарова напълно и да повярва, че никога няма да има късмет в любовта.

Тя обаче категорично уточни, че като няма да се влюбва в мъже, това съвсем не значи, че ще обърне резбата. Щяла да си остане хетеросексуална, но оттук нататък сърцето й щяло да стане на камък и никакви вопли нямало да са в състояние да го смекчат.

На практика, щяла да се превърне в мъжемелачка, която може единствено да изстиска и последната капка живот от партньорите си.

Нейни приятели припомнят, че връзката й с Дичо от „Д2” претърпя пълен провал. Тя залови на няколко пъти музиканта в изневяра и четирите им съвместни години отидоха на вятъра.

Същото се случи и с наркобаронът Христофорос Аманатидис – Таки, който уж беше много влюбен в нея, пък изведнъж я заряза и тръгна да се спасява по света. Последва бурна връзка с автомобилният състезател и всеизвестен коцкар Георги Танев, която също приключи безславно.

Последната капка в чашата на търпението беше аферата с непостоянния и поврътлив Асен Блатечки, от която още не може да дойде на себе си. След като първо изиграха лудо влюбени в „Стъклен дом“, страстите им се пренесоха и в истинския живот.

Асен дори заряза жена си и заживя с Диляна която успокоена заяви, че най – накрая е намерила мъжа на живота си. Идилията обаче не продължи дълго, защото ненадейно Блатечки реши да падне на колене пред съпругата си и в крайна сметка се върна при нея.