Истинско съзвездие от родни знаменитости се събра в журито на регионалните кастинги за „Мис Мерилин”.

Актьори, музиканти и сексапилни красавици оценяваха качествата на претендентките за престижната титла.

Задачата на журито изобщо не е лека предвид високите критерии за качествата, които трябва да притежават момичетата.

Конкурсът „Мис Мерилин” е вдъхновен от легендарната Мерилин Монро. Претендентките за титлата трябва да бъдат достойни наследници на образа на иконата. За да продължат в надпреварата, момичетата трябва да притежават качества като красота, чар, женственост, сексапил и не на последно място артистичност.

За избора на новата мерилинка гласа си дадоха актьорите от хитовия български сериал „Стъклен дом” Калин Врачански, Деси Бакърджиева, Бойко Кръстанов, Александър Кадиев и сексапилната Диляна Попова. Те оценяваха артистичните умения на претендентките. Към тях се присъедини и неповторимата Катя Евро.

Музикалните умения на претендентките преценяваха музикантката и писателка Ваня Щерева, бившият фронтмен на група Каффе Орлин Павлов и рапърът Биг Ша. Оценки за сексапил и чар пък дадоха сексбомбата Николета Лозанова, моделът и телевизионна водеща Петя Велкова, мисис България – Свят за 2010 година Диана Колева и най-усмихнатата жена в родния ефир Ева Кикерезова.

Водеща на „Мис Мерилин” тази година е Супер Бианка. Цикламено-синята фурия се представя повече от добре със задачата си да помага на претендентките да се справят с артистичните си задачи. Заради вродената си театралност, Бианка вече получи няколко одобрения от журито да се яви на финала и да се бори за титлата на звездния конкурс.

Още 4 са градовете през които ще мине тазгодишното най-мащабно досега издание на „Мис Мерилин”. Предстоят кастингите в Слънчев бряг и Бургас на 11 и 12 август. През септември пък ще се проведат конкурсите в Плевен и София съответно на 9 и 16-ти.

Чисто нов автомобил е голямата награда, която ще грабне победителката в конкурса.