След дългата агония и разочарование от бащата на детето й Асен Блатечки, Диляна Попова вече е готова да отвори нова страница в живота си. Моделката е загърбила актьора и двамата се виждат само „служебно" покрай малкия Борил, пише "Всеки ден".

Красивата актриса вече има и нов мъж до себе си, гласи последната светска клюка. Според източник, Диляна от около 2 месеца е попаднала в обятията на бизнесмен, тип мутра. Самоличността на дебеловратия баровец не е ясна, но очевидци издават, че той редовно паркирал автомобила си „Бентли" пред дома им. Двамата ходили заедно и на почивка в супер скъпите курорти Миконос и Сен Тропе за по няколко дни. Богаташът бил доста здрав, с татуировки и впечатлявал с лош поглед.

„Диляна на никого не го показва. Явно се срамува от новия си приятел, държи го изолиран от всички нас. Сега е на такава вълна", коментира приятелка на Попова, която не иска да я съди. Тя издава, че Асен Блатечки давал „само" 1500 лева месечна издръжка на майката на сина си. А Диляна била свикнала да води доста по-луксозен начин на живот. Очевидно поради тази причина си е намерила и състоятелен приятел.

*Диляна С Борил, снимка: Всеки ден

Преди години хубавицата имаше 3-годишна връзка с Таки, и то докато беше наркобос №1 на България. Така очевидно няма морални проблеми с това да харчи мръсни пари и заспива с чиста съвест... А иначе отношенията й с Асен Блатечки били все по-хладни. Секс символът на родния български театър и звездата от „Стъклен дом" все по-рядко се виждали и говорили. Единственото, което ги свързвало, било любовта към детето им.

Блатечки заряза окончателно Диляна през март, за да се върне при официалната си жена Катерина Горанова и голямата им дъщеря. До скоро той се пробвал да поддържа баланс в отношенията и с двете си любими. Като същински бей живеел ту при Катето, ту при Диляна и така имал цели две семейства. Това обаче хич не се нравело на манекенката и съвсем наскоро тя му дала да разбере, че подобно положение не може да продължава дълго.

*Диляна с Асен, снимка: Булфото