Диляна Попова е изпаднала в дълбока следродилна депресия!

Моделката е в нервен срив от няколко дни насам, защото не знае как да се оправя с бебето. Покрай депресията Диляна се изпокарала с всички близки и роднини, включително с Блатечки.

На 22-ри септември сексапилната брюнетка даде живот на първородния си син Борил, плод на забранената й любов с фаталния Асен Блатечки.

Месец след като е изпитала най-висшето женско чувство обаче Диляна все още не може да свикне с новата си роля на мама и грижите за малкия бебок буквално са опънали като струна нервите й.

Освен недоспиването покрай бебето и постоянния му плач, Попова се изнервила и от вниманието на близките и роднините й, които прииждали от всяка точка на България.



Моделката не криела, че не иска никакви гости точно в момента, заради и без това голямата лудница на главата й. Попова нямала нужда дори от помощта на своите родители и тези на Асен, които постоянно й давали съвети за всяко нещо, пише ''Всеки ден'', цитира hotarena,net.

Единственият контакт, който Диляна желаела, бил с нейна съученичка, родила 2 деца преди известно време. Приятелката най-адекватно реагирала на проблемите на младата майка и без многословие помагала с точни препоръки.

„Всяка жена, която роди, изпада в подобен тип ситуация! Не е лесно, заради което я разбирам. Грижите не са никак малко“, споделя впечатленията си Блатечки.