Диляна Попова няма неуредени финансови отношения с продуцента Димитър Митовски.

Това разкри самата моделка и актриса пред „Ретро” по повод слуховете, че е една от пострадалите от паричния хаос във фирмата „Камера”, в чиито сериал „Революция Z” тя бе една от топ звездите.

Попова е категорична, че е доволна от работата си с продуцентите, на които е благодарна, че са я открили за малкия екран още навремето в „Стъклен дом”.

Както първо „Ретро” писа в последните седмици около Митовски и съдружниците му има куп скандали, тъй като голяма част от екипите им за сериалите „Революция Z” и „Фамилията” обявиха, че не са получили хонорарите си.



Продуцентът се оправда със забавяне на плащания от страна на Би Ти Ви, но пък от телевизията показаха документи, че са се издължили. Истината все още не е ясна, а се говори и за подготвян фалит от страна на Митовски и сие.

По-голямата част от актьорите обаче мълчат и не си признават, че имат неуредени финансови отношения с „бащата на българските сериали”, както в индустрията наричат създателя на „Под прикритие” и „Стъклен дом” Митовски. Вероятно от страх да не се простят с бъдещи ангажименти във филмите му.

Диляна Попова, за която се говореше, че е една от ужилените от Митовски, отрече да чака пари от него.



„Чувам, че има подобно слухове за мен, но те не се истина. За останалите колеги не мога да кажа, тъй като не съм разговаряла с никого наскоро. Към мен обаче продуцентите винаги са били коректни и аз съм си получила хонорарите в срокове според договора. Нямам никакви проблеми и се надявам повече името ми да не се замесва. Благодарна съм, че имах шанса да работя в киното и телевизията. За мен това е логично продължение на кариерата ми на модел”, заяви в телефонен разговор с наш репортер моделката, която в момента е отдала цялото си време на грижите за първородния си син Борил, плод на любовта и с Асен Блатечки.



Това е и причината да се не вълнува от случващото се в тв ефира и да намали комуникацията с колеги.

„Чувствам се добре и работата не ми липсва. Нямам никакви планове за нови роли и дори съм отказала някои кино проекти, защото сега ме вълнуват други неща. Искам спокойствие в личния живот, а за кариерата има време. Занимавам се единствено с работата ми като дизайнер, защото това съм завършила и от мое хоби се превърна в професия. Щастлива съм, че дрехите ми се продават в новооткрития бутик „Револт” и се харесват”, заяви още Диляна с уговорката, че не желае да прави никакви изказвания за личния си живот.