Диляна Попова е пред финансов крах и се чуди как да се спаси от пълния фалит.

Моделката е затънала в дългове, но трупа нови и нови, тъй като няма никакви доходи, с които да се издържа. Нейни приятели разказват, че са вдигнали ръце и не могат да я финансират повече.

Освен от банки звездата от "Стъклен дом" дължала пари и на много от аверите си и заради това вече никой не й дава и лев.

Синеоката хубавица е затънала основно покрай ателието си за облекла, заради което теглила солидни кредити. Тя се надявала, че тъй като е известно лице, бизнесът й ще потръгне и ще успее да се издължава, но сметките й се оказали грешни.

Диляна обаче не се отказвала от начинанието и се опитала да закрепи бизнеса си с приятелски заеми. Тя взимала пари, за да погасява вноските към трезорите с идеята, че ще настанат по-добри времена, но това така и не става.

„Дължи на всичките си познати къде по 300, къде по 500 лева, а на някои и повече. На никого обаче не е върнала и лев и затова започнаха и да я отбягват", обясняват приятели на Попова .

Близките на моделката се надявали, че тя ще стъпи на крака покрай хонорарите от "Стъклен дом", но и те не й стигнали да върне всички заеми. След като свършил сериалът пък, тя е без работа и е потънала в нови борчове. Диляна спешно си търсела ангажимент в нов сериал, но засега няма никакви успехи, пише ''Всеки ден'', цитира slava.bg.

Заглавна снимка: Васила Андреева