Диляна Попова потвърди индиректно в социалните мрежи, че се е събрала с бащата на детето си Асен Блатечки. Тя честити днес рождения ден на своята любов с многозначителния надпис: ”И после те срещнах”, придружен със сърца. Проста справка показва, че именно днес-на 22 март, рожден ден празнува точно Блатечки. Той става на 48 години.


Любовната история на родителите на Борил е достойна за холивудски филм. Двамата се загаджиха преди близо пет години, станаха родители на момченце, но актьорът избра да живее със законната си половина Катерина и дъщеря им. Диляна и Асен обаче се грижеха всеотдайно за детето си и прекарваха все повече време заедно, докато накрая явно са разбрали, че не могат един без друг.

Асен кротко и окончателно се е разделил с първата си жена Катерина. Двамата решили, че няма вече какво да си дадат като двойка и е по-добре да се разделят. Също така, дъщеря им Катерина е вече пълнолетна и самостоятелна. Тя има собствен живот, често публикува снимки с приятели от нощни заведения. Катерина нямала нищо против баща ѝ да е щастлив с Диляна и малкия им син.